Sistemele de Control Acces si pontaj oferite de noi  sunt optimizate pe cerintele si locatiile Clientului, oferind un grad sporit de control al personalului si al accesului acestuia in anumite zone.

Sistemele de control access pot fi folosite atat pentru a impiedica patrunderile neautorizate in anumite spatii, cat si pentru a tine evidenta persoanelor care au acces in anumite incaperi. Sistemul consta in utilizarea de catre persoanele agreate, la intrarea in zonele cu de acces controlat, a unor cartele magnetice sau de proximitate, tastaturi cu cod de acces, cititoare de amprenta sau cititoare de iris.

Interfoane si videointerfoane

Bariera Nice Wil pentru parcari auto
Bariera Nice 3m-6m

Kit complet bariera
Lampa semnalizare
Fotocelule protectie antistrivire
Deschidere din telecomanda ( sau apelator mobil)

Garantie 24 luni

Bariere

bariere acces zalau vile case

Automatizare Porti Batante si Culisante Nice si alti producatori 

Montam automatizari porti (diferiti producatori), cu telecomanda, cartela sau cu modul GSM cu pana la 500 utilizatori.

Se instaleaza si pe stalpi grosi datorita bratelor extensibile. Posibilitate de deschidere spre exterior. Sistem de detectare a obstacolelor, blocaj de securitate, inchidere automata temporizata, deschidere pietonala, functie curte comuna pentru locatii condominiale, Motor puternic batant, piston electromecanic (350W).

Este o alegere perfecta atat pentru o poarta clasica grea din fier forjat, cat si pentru alte tipuri de porti batante moderne de mari dimensiuni.

Automatizare porti