1. FOCUS SAT  fara abonament si fara sa fii obligat sa incarci in fiecare luna.Vrei să ai propriul tău echipament de recepție și să reîncarci oricând vrei? Achiziționezi receptorul HD la prețul de 200 ron și kitul antenă la 79 ron.- Card CI  –  la 125 ron + 75 ron taxa de activare (1 luna inclus)                  =200 ronPlătești tariful de activare în valoare de 75 lei și ai acces pe loc la pachetul Familia timp de 2 luni, precum și la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună. sau la 2 televizoare cu taxa de activare 130 ron.-Sau platesti in fiecare luna si primesti in custodie echipamentele si instalarea gratuita . se plateste taxa de activare 60 de ron si ai o luna inclus Pachetul familia Mozaic si Filmbox.-Dupa perioada inclusa se incarca cu 35 de ron pe luna sau 210 ron pe 7 luni sau 420 lei pe 14 luni.

2.Orange  TV    cu    40  de canale TV românești de interes general, știri, muzică și lifestyle, dintre care 15 la calitate HD  5 euro (la doar 28 Lei) 1 receptor sau CI inclus.

       -73 de canale TV românești și internaționale de interes general, știri, documentare, film, sport, canale pentru copii și muzică, dintre care 28 la calitate HD   8 euro  (la doar 40lei)
      -110 canale TV românești și internaționale, dintre care 47 la calitate HD (La numai  50 lei)
 Pentru abonamentele încheiate pe 24 luni, instalarea și activarea sunt gratuite.

Internet  de la 10 euro / luna.

KIT  CAMPING   

Echipament: receptor Kaon 12V     CO3600 HD, smartcard, telecomandă şi sursă alimentare – 225 lei + 75 TAXA DE ACTIVARE

Antena camping cu lnb si cablu 10m = 175 lei.

Echipamentul poate fi livrat numai la o adresă poștală din România. 

comanda la    https://w.w.w.axiomadigitalsat.ro

pachete focus sat

Familia 35

pachet de bază 

Pachetul Familia este special conceput pentru a acoperi nevoile întregii familii. Peste 60 de canale de știri, filme, sport, muzică, documentare, desene animate, modă, evenimente culturale.

Mozaic Plus

extraopțiune

Un mozaic de canale îmbogățit cu HD – garanţia unui divertisment de cea mai bună calitate!

Total

combinație de pachete

Patru pachete de programe – Familia, Mozaic Plus, Cinema și Activ – o singură reîncărcare, 20% reducere din prețul total al pachetelor achiziționate separat.

Panonia

extraopțiune

Extraopțiunea cu cele mai multe canale în limba maghiară, o singură reîncărcare!
Acum ai de ales din 33 de canale de sport, muzică, documentare, știri și filme!

Cinema

extraopțiune

Cinci canale de filme premium care te vor aduce mai aproape de acțiunea și farmecul lumii cinematografice. Vezi în premieră filme, seriale, documentare şi producţii originale 24 de ore din 24!

Activ

extraopțiune

Pasiune și erotism non-stop. Cele trei canale pentru adulți vor face serile mai interesante.

Instalare  si mentenanta gratuita *2 receptoare o singura plata* Echipament  in custodie  sau se poate cumpara.

NOU !!!!Oferta TV achiziție modul CI+

Vrei să ai acces la programele preferate direct din meniul televizorului și să reîncarci oricând vrei? Achiziționezi modulul CI+ la prețul de 125 lei și kitul antenă la 80 lei.

Înainte de toate, asigură-te că ai un televizor compatibil cu tehnologia DVB-S2.

Plătești tariful de activare în valoare de 75  lei și ai acces pe loc la pachetul Familia timp de 52luni, precum și la extraopţiunile Mozaic Plus și Filmbox timp de 1 lună.

 

Pe langa pachete de la FOCUS SAT, avem si alti furnizori cu care lucram, asadar, ne puteti contacta pentru o oferta de televiziune sau Internet!